Trainingen

Voor iedereen een uitdagende en grensverleggende training.

Bootcamp

Bootcamp is een training die in de buitenlucht gegeven wordt en is voor iedereen.

Bootcamp is oorspronkelijk een spierversterkende trainingsmethode die door het Amerikaanse leger werd uitgevoerd. Soldaten werden op een zeer intensieve manier in korte tijd getraind met het materiaal wat daar op dat moment was. Het doel was op een zo efficiënt mogelijke manier, snel resultaat te krijgen.

Of je nou begint met sporten of al in de sportschool te vinden bent, Bootcamp is voor iedereen uitdagend en grensverleggend.

Een intensieve full body workout, weer of geen weer!
Push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen behoren tot de trainingen!
Je traint in een kleine groep en je personal trainer is altijd in de buurt voor persoonlijke aandacht en instructies.
Elk parcours is verschillend, beginners en gevorderden trainen naast of met elkaar, dit motiveert ieder op zijn eigen niveau.

Je bouwt kracht, snelheid en uithoudingsvermogen op door conditietrainingen en kracht in hoog tempo met elkaar af te wisselen. Cardio-, circuit-, kracht-, balans-, stabiliteit- en snelheidstraining vormen samen met uitdagende fitness games het trainingspakket. Het is een effectieve en efficiënte manier om vet te verbranden, je stressbeheersing, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen te verbeteren en je spieren te versterken.

6 pack workout

Wil jij buikspieren van staal?

Een wasbordje krijg je niet door alleen maar keihard te trainen, het is ook belangrijk dat je dagelijks buikspieroefening doet.
Onze 6 pack workout is opgebouwd uit 6 blokken. 3 blokken cardio om aan je uithoudingsvermogen te werken en 3 blokken buikspieroefeningen voor die strakke buik. Met de blokken cardio smelt je het vetlaagje weg en met de buikspiertraining zorg je dat je buikspieren sterk worden. De combinatie van deze twee zorgt voor zichtbare buikspieren en een plat buikje.

De oefeningen die je krijgt pakken je buikspieren uitgebreid aan, van boven tot beneden, voor een perfect gebeiteld sixpack.
In combinatie met een goed dieet verschijnt je sixpack in no time!

Functionele training

Onze functionele trainingen worden afgestemd op jouw lichaam, leeftijd, levensstijl of op de sport die je beoefent. Lange afstanden hardlopen is functioneel voor een hardloper maar niet zo zeer voor een basketballer. Het verbeteren van de sprongkracht is functioneel voor een volleybalster, maar minder voor een wielrenner. Een functionele training werkt dus aan jouw doelstelling. Je doet oefeningen die je spieren ontwikkelen met trainingsmiddelen zoals kettlebels, kabels en dumbells. Op deze manier helpen wij je je doel sneller te behalen.

55+

Ben je al wat ouder dan ligt de focus meer op kracht en balans, want dat is gewoon wat je nodig hebt naarmate je ouder wordt. De trainingen zijn rustig opgebouwd, maar er wordt ook hard gewerkt. We trainen met losse gewichten en na de trainingen is er altijd tijd voor een bakje koffie of thee met een vers koekje van de koekfabriek.

KickFit

Werken aan je conditie en spierversteviging, daar verbrand je ongelooflijk veel vet mee zonder dat je het door hebt.
KickFit bij Fit ben jij! Outdoor is keihard trainen, plezier maken, samenwerken, lachen en uit je dak gaan!

Je wordt niet alleen fit, maar de lessen zijn ook goed om je energie en stress af te reageren op de bokszak. Dit is een goede verslaving!
We leren je stap voor stap alle boks- en traptechnieken op de bokszak. We wisselen de bokszak ook af met andere oefeningen zoals push-ups, wall sit en plank.

Iedereen kan meedoen aan de KickFit les op zijn of haar eigen niveau.

HIIT 30

Te moe, geen zin? Geen tijd voor een uitgebreide workout in de sportschool? Dat gebeurd wel eens, toch? Maar stil zitten is ook niet wat…

Dan is jouw oplossing een HIIT workout!
HIIT staat voor High Intensity Interval Training en is een relatief korte workout. Bij Fit ben jij! Outdoor krijg je 3 x 30 seconden lang een hoge intensiteit krachttraining die afgewisseld worden met een 3 x 30 seconden durende gemiddelde intensiteit cardiotraining. En dit doe je dan meerdere rondes.
Je traint met o.a. battle ropes, kettlebells en een plyo box.

Je gaat zweten!

Een HIIT workout heeft een goede invloed op de vetverbranding en is dus ideaal voor iedereen die nog wat vet wil verliezen.

Gladiator workout

De Gladiator Workout heeft als doelen: vetverbranding, een hormonale respons, afterburn (verhoogde verbranding na de training), bevordering van de gezondheid van het hart en de bloedvaten en verbetering van het spieruithoudingsvermogen. De workout is dus een zeer goede manier om snel fit te worden én te blijven.

Je krijgt 10 verschillende oefeningen waarmee je je hele lichaam traint, maar de focus ligt op je rompspieren.
Je traint altijd op je eigen niveau en plezier blijft altijd centraal staan tijdens de trainingen.

Power training

Wil je werken aan kracht en power? Dan is Power Training iets voor jou! Kracht is een enorme aanwinst om te hebben naar mate we ouder worden. Kracht stelt ons in staat om veel dingen te doen. Power training is vooral gericht op het ontwikkelen van spierkracht en uithoudingsvermogen.

Daag jezelf uit en probeer een les Power training mee te doen!