Gezond & verantwoord

Fit & Vitaal afvallen zorgt er samen met jou voor dat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt.
Tijdens de intake gaan we bespreken wat jouw huidige voedingspatroon is. En waar nodig passen we dit aan en zorgen we ervoor dat jouw lichaam de benodigde energie binnen krijgt waardoor je vet verbranding wordt gestimuleerd.

Maar wees niet bang… je hoeft echt niet je hele leefstijl te veranderen om gezond te leven. Kleine veranderingen kunnen al een grote stap vooruit geven en samen maken wij die kleine veranderingen in jouw leefstijl. Want je lichaam is iets waar je zuinig op moet zijn.

‘Geduld is een schone zaak’ Veel mensen willen in een paar weken tijd kilo’s afvallen. Maar een quick fix voor afvallen bestaat niet want je komt uiteindelijk net zo hard weer aan. Mijn strategie is blijvend in balans. Je raakt de kilo’s op een gezonde manier kwijt en je creëert een gezonde leefstijl. Uiteraard hoort daar ook wel iets lekkers bij 😉 dus geen paniek!

Mocht je interesse hebben dan is een vrijblijvend gesprek altijd gratis. Een traject bestaat uit een intakegesprek en daarna volgt elke 2 weken een coachingsgesprek en een meting.

Naar de tarieven

Meld je vandaag nog aan voor Fit & Vitaal Afvallen!

Andere programma's:

Ben je al op gewicht, maar heb je last van weinig energie, voel je je niet fit of wil je gewoon een gezondere leefstijl? Dan is Fit & Vitaal in balans voor jou! Met dit programma zorg je dat je leefstijl goed in balans blijft.

Je wilt graag afvallen in je eigen vertrouwde omgeving? Kies dan voor online afvallen. Via het online programma ga jij leren hoe je op een slimme manier jouw ideale gewicht kunt bereiken vanuit huis.

Gespecialiseerd in personal training aan huis of op je werk. Omdat je druk bent en weinig tijd hebt, komt de personal trainer naar jou toe. Wij helpen je aan een gezond en vitaal leven en een sterk en fit lichaam.

Hoe energiek is jouw organisatie?
Een vitaal bedrijf bruist van de energie. Energie om met grote stappen te groeien. Wij zijn Fit ben jij en wij brengen jouw organisatie in haar meest vitale vorm.